Medanta, Designed with care Medanta, Designed with care
Ostoskori on tyhjä.

Antimikrobinen kasvomaski 5 kpl nauhoilla

White

Tuotenumero: 6036-WHT

 Nauhakiinnitys.Tuote myydään 5 kpl erissä. TUOTTEELLA EI OLE PALAUTUSOIKEUTTA


Kasvomaskin suojaustaso vastaa terveydenhuollon työvaatteiden suojaustasoa. Kankainen kasvomaski on suunniteltu lisäämään sekä terveydenhuollon ammattilaisen että asiakkaiden turvallisuutta vähentäen pisaratartuntariskiä. Kestokäyttöisen kasvomaskin käyttö on lähtökohtaisesti turvallista esim. vastaanotoissa, suun terveydenhuollon tehtävissä ja hoivatyössä. Kasvomaski sopii erinomaisesti myös kuluttajakäyttöön.


Tuotetta ei tule käyttää korkeaa suojaustasoa vaativissa tehtävissä.


TUOTETIEDOT

 

Materiaali

- MEDANTA 4-Way Microfiber polyesteri 90% elastaani 10%

- tiivis ja joustava kaksinkertainen mikrokuitu, joka ei helposti läpäise pisaroita.

-materiaalissa on antimikrobinen teknologia, joka muodostaa kalvon kankaan pinnalle eikä tarjoa kasvualustaa mikrobeille 

 

Huolto

-Pesulämpötila max 70°C, tuote kestää myös teollisen pesun. Antimikrobisen käsittelyn ansiosta pesu ei edellytä korkeampien lämpötilojen käyttöä.

 

Testit

- Eurofins akkreditoitu tutkimuslaitos (Espanja), bakteerien suodatustehokkuus (BFE) 84%. Määrittelyssä käytetty standardia EN 14683.

- VTT:n hiukkastesti, suodatustehokkuus 61,2% ,joka määriteltiin soveltaen standardin SFS-EN ISO 29463-3:2018 mittausmenetelmää.

 


 Asiakas tiedostaa ja hyväksyy, että kyseisellä tuotteella ei ole Tukesin tai muun viranomaisen hyväksyntää eikä CE-merkintää. Asiakas on terveydenhuollon ammattimaisena toimijana tietoinen siitä, mihin käyttötarkoituksiin tuote soveltuu ja mihin sitä on hyväksyttyä käyttää. Medanta vastaa siitä, että tuote vastaa materiaaleiltaan tässä tuotekuvauksessa todettua, mutta ei miltään osin vastaa tuotteen käyttötarkoituksesta eikä tuotteen muista ominaisuuksista eikä siitä, että tuotteella ei ole hyväksyntää tai CE-merkintää.


 


Takaisin ylös
MEDANTA 4-way microfiber 90% polyester, 10% spandex